BEDRIJFSONDERSTEUNING, VEILIGHEID & INSPECTIE
 
COMMUNICATIE,  BEHEER  & ADVIES

Contact

Gebruik het onderstaande contactformulier voor meer informatie. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Over Via Eric !

Ik ben Eric van den Hurk en ik help MKB-ers, ZZP’ers, bedrijven en organisaties met het (tijdelijk) ondersteunen van werkzaamheden, zowel projectmatig of incidenteel.

Vakgebieden:
Safety, Health, Environment, Quality, MVK, HVK, Manager, Functionaris, Preventiemedewerker, Procedures, Machineveiligheid, RIE, Opleidingen, Training, Coaching, Audits, Preventie, Materialen, PBM, Kleding, Evacuatie, E-Learning, Visualiteit, Toolboxen, BHV, EHBO, ARBO, VCA, etc, etc.

Ik kan ingehuurd worden om jouw bedrijf in verschillende werkzaamheden te ondersteunen. Ik ben voor een korte of langere tijd flexibel inzetbaar. Kijk voor een uitgebreidere uitleg van mijn werkzaamheden bij het kopje ”diensten”.

BEDRIJFSONDERSTEUNING

Vrijwel elke ondernemer heeft weleens behoefte aan tijdelijke of vaste bedrijfsondersteuning, iemand die je helpt met organisatorische werkzaamheden.

Projectmatig, assistentie bij het zoeken naar achtergrondinformatie zoals wetgeving of content, door (tijdelijke) onderbezetting, after-sales acties of als je onderneming groeit maar je weet niet of de groei doorzet.

Gewoon: tijdelijke ondersteuning Via Eric.

Op vaste als op flexibele basis. Bij jou op kantoor of Via Eric, net wat het beste uitkomt.

Altijd persoonlijk en betrokken. Maar ook praktisch en flexibel. Met maar één aanspreekpunt en dat werkt wel zo makkelijk en snel.

PROJECTONDERSTEUNING

Projecten binnen ondernemingen zijn er in vele soorten en maten. Groot of klein, langdurig of kortlopend. Wat ze bijna altijd gemeenschappelijk hebben, is de behoefte aan extra handen om het werk aan te kunnen.

Daarom is projectondersteuning Via Eric een ideale tijdelijke oplossing. Het werk wordt goed en snel gedaan en je zit niet vast aan langdurige vaste lasten.

WAT ZIJN DE VOORDELEN? 

TIJDBESPARING

Door werk uit handen te nemen, ontstaat er meer tijd voor belangrijkere zaken.

MOBILITEIT EN FLEXIBILITEIT

De werkzaamheden kunnen Via Eric of bij jou op kantoor worden uitgevoerd. Dit geeft vrijheid en flexibiliteit in het ondernemen.

KOSTENBESPARING

Je betaalt uitsluitend de productieve uren. Zo blijven de vaste lasten laag.

CONTINUÏTEIT

Ook is vaste ondersteuning Via Eric mogelijk, op basis van een aantal uur per maand. Dit geeft structuur en continuïteit in jouw bedrijfsvoering.

ANDERE VOORDELEN

  • Geen extra administratieve verplichtingen, zoals salarisadministratie. Gewoonweg maandelijks de factuur in de boekhouding boeken;
  • Geen rekening houden met werkelijke inzetbaarheid;
  • Geen extra verzekeringen met betrekking tot bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid;
  • Geen doorbetalingsverplichtingen bij ziekte of als er minder werk is;
  • Geen kosten voor apparatuur en een werkplek, ik werk vanuit mijn eigen kantoor en ben daarbij zelf verantwoordelijk voor goede arbeidsvoorzieningen;
  • Geen investering in scholing;
  • Geen inhuur van vast personeel.
Meer informatie